Moderator

Patricia Key

 

Jag har den stora glädjen att anlitas som konferencier/moderator vid företagskonferenser, events, prisutdelningar och seminarier.

 

Det finns många anledningar till att man anlitar en extern moderator/konferencier eller mötesledare. En skicklig moderator ser till att programmet och evenemanget löper på smidigt och enligt tidplan, engagerar publiken och syr ihop alla delar.

Publiken ska känna sig hemmastadd, trygg och förväntansfull. En moderator har förmågan att leda publiken, fånga upp talaren, balansera energin och tydligt förmedla evenemangets början och slut. Det är också viktigt att vara flexibel och kunna hantera oförutsedda händelser!

 

Framförallt ska konferencieren med sin egen personliga stil hålla kvar publiken i nuet genom att prata med och till publiken, gärna med återkoppling till föregående artist/talare/komiker.

 

Jag har ett stort engagemang i förberedelsefasen och vill gärna vara med på ett par möten med planeringsgruppen för att förstå syftet, vad ni vill uppnå och med vilken känsla. Jag har även samtal med talarna och övriga berörda för att få en inledande kontakt och för att kunna förbereda inför interaktionen på scen. Min ambition är att göra allt för att Ert event blir precis så som ni tänkt och lite till!

 

Jag utgår från Malmö men anlitas över hela landet.

Några av kunderna som jag arbetat med är Svensk Näringsliv, Stay Connected, Bride of Culture, Kommunförbundet Skåne m.fl.

 

Ett smakprov

© Copyright 2013. All Rights Reserved Key's AB - patricia@keys.se - 0704-85 19 84